Елен Колева за пореден път показа, че наистина е най-странната птица в актьорската гилдия.

Актрисата прекоси половин София, само и само да похапне топла чорба на Централна гара, научи HotArena.

Звездата е била забелязана да похапва в известен ресторант на един от най-реномираните хотели, който се намира недалеч от Централна гара. Елен лакомо си опразнила купичката, поднесена от сервитьора, а след това минала и на каничка с турски чай.

По време на обяда си, Колева гледала втренчено в една точка и ровела заплеснато в телефона си. Накрая обаче все пак оставила бакшиш показвайки, че е успяла да си стъпи на крака, пише "Ретро".

За това свидетелства и факта, че актрисата се биба докарала с дизайнерска рокля на шотландско каре. А и чантата й струвала най — малко 500 лв.

Въпреки подобреното й благосъстояние, звездата от „Фермата” продължава да обикаля из София с такси. И тъй като Александър Найденов я остави без кола и покрив, на Елен й се налага да се придвижва по този начин.

Актрисата обаче няма проблем с това, тъй като плаща с ваучери. Не е ясно откъде ги взима, но определено й излиза доста изгодно.

По всичко личи, че покрай новото си гадже актрисата се е опаричила. Още повече, че вече не се носи със стари одежди, а с модерни нови рокли.