Елен Колева е тотално съсипана след участието си във „Фермата”.

Актрисата, която от години не е известна с ролите си, а с любовните си връзки, решила да се върне в родния град Монтана.

Причината е постоянното безпаричие и липсата на каквито и да е предложения за работа в столицата, където едва плащала квартирата си и свързвала двата края.

„Елен се надяваше, че участието й в риалитито ще й донесе не само средства, но и популярност, от която тя има нужда. Нещата обаче се обърнаха срещу нея”, заявяват колеги на Елен. Колева бе вкарана в шоуто единствено заради скандалната си връзка с писателя Калин Терзийски. Оказа се, че дори и алкохолизираният писач не е могъл да изтърпи актрисата с огромните й претенции.



Поради тежкия й и непостоянен характер нито един режисьор не желае да я наеме на работа. Елен за кратко се изявяваше в провинциалните театри, но дори и там пропищели от нейната „звездност”. Бивши колеги на актрисата коментират, че с кариерата на Колева е напълно свършено, освен ако не успее да си намери нов милионер, който да я издържа и да й купува роли.

Междувременно обаче актрисата се връщала в родния Монтана при родителите си, за да може поне финансово да се оправи и после обмисляла да замине да си търси късмета в чужбина.