Елен Колева има нова цел в живота - да съблазни Петко Димитров!

След като бе позорно изритана от бившия си, милионера Александър Найденов-Майонезата, Елен не пада духом, а търси ново любовно завоевание, пише ''България Днес''.

Синеочката успя да преглътне публичните обиди на бившия си, в които той подробно описа сексуалните подвизи на актрисата. За да докаже на обществото, че няма да позволи на някакъв си мултибогаташ да й петни реномето, Колева прие да участва в тв шоуто "И аз го мога".

Там тя ще си партнира с огнения танцьор Алфредо Торес, адреналинката Жана, готвача Иван Звездев, гимнастичката Симона Пейчева, актьора Николай Георгиев, водещия Камен Воденичаров, певицата Поли Генова и... палавият бизнесмен Петко Димитров.

*Елен с Петко и Глория по време на риалитито ''Денсинг старс''

*Елена купонясва в компанията на Петко и приятели

В момента плейбоят е женен за танцьорката Яна Акимова, която открадна по брутален начин от нейния бивш - Орлин Павлов. Петко и Яна се срещнаха на малкия екран в "Денсинг старс", където въртяха кръшни танци. Веднага тръгна слух, че двамата са двойка, но Яна го отричаше яростно. Само няколко седмици по-късно тя каза "да" на Петко и забременя от него. Двамата се ожениха и вдигнаха пищна сватба, на която присъстваха Николета Лозанова и Валери Божинов, които по това време уж бяха скарани.

Сега пъкленият план на Елен Колева е по същия начин да съблазни и отмъкне бизнесмена от законната му половинка.

С женската си интуиция Яна вече е усетила подлите намерения на актрисата. Много се ядосала и изревнувала, когато разбрала, че нейният Петко пак ще участва в тв предаване. Тя настоявала да присъства на всички репетиции и снимки на шоуто, за да не изпуска Петко от поглед. Освен Елен Яна ще трябва да следи да не би и Поли Генова да завърти главата на мъжа й...

*Яна и Петко