Елен Колева е поредната звезда, която влиза в риалити шоуто „Къртицата”.

Тя сподели преди няколко дни, че се е захванала с интересен проект, но не каза кой е. Сега стана ясно, че е риалити, в което просто се ходи три месеца на работа.

Нейни колежки издадоха, че тя сама помолила продуцентите да я вземат, като обещала, че ще се справя с всички задачи.

Дори се съгласила на далеч по-нисък хонорар в сравнение с Николета. Елен отчаяно иска да се върне на сцената и хората да си спомнят за нея.

Тя мечтае за слава, а над година от времето й мина да укротява ревността на половинката си – майонезения бос, който я накара да се откаже от всичко и да бъде 24 часа в денонощието на негово разположение.

След което я изгони посред нощ, а се говори, че продължил да пречи на кариерата й за отмъщение и никъде не я взимали. Актрисата дълго близа рани, даже изпадна в депресия.

Сега се надява, че предаването ще й даде нов шанс, режисьорите ще я забележат, публиката ще я обикне и всичко ще помогне на кариерата й. Продуцентите пък се съгласили, защото първо Елен ще им излезе евтино и второ е хубавица, което винаги действа стимулиращо на зрителите.

Актрисата е решила да даде всичко от себе си и отсега тренира за мисиите, нищо че не знае какви ще бъдат. Тя все още не е наясно да се противопостави ли на Николета и да се бори за най-женствената роля или да й остави това предимство, като се бори с нея с интелект и находчивост.

Елен не смята Азис и Деян Донков за сериозни конкуренти. Първият е прекалено разглезен и ще се издъни в силовите мисии, както и ако има изпитания с хлебарки, червеи и други симпатични същества, а Донков набляга повече на чашката, отколкото на физическата си издържливост.