В разговор с актрисата Елен Колева водещият на предаването "ДикOFF" по Нова телевизия Сашо Диков предложи двамата да отидат и да гледат заедно нашумелият напоследък филм „50 нюанса сиво”.

Актрисата го контрира, че веднага ще ги обявят за любовници. Навършилата преди дни 31 години актриса Елен Колева разказа в студиото на Нова телевизия своето виждане за живота си, успехите и провалите и за очакванията си за бъдещето.

„Загубата ще е за теб”, призна Диков за отиването на кино. Той поиска да узнае какво би могло да означава „50 нюанса Елен”, но не получи отговор. Темата за връзката на актрисата с бизнесмена Александър Найденов, известен и като Сашо Майонезата бе основната в интервюто, но отговорите на Елен Колева така и не задоволиха любопитството на бившия спортен журналист.



Диков се опита да извлече от актрисата и признание, че в момента живее много по-бедно и оскъдно в сравнение с времето, прекарано с Найденов, но тя отрече парите да са й основен мотив и си пожела успехи на сцената и в предстоящите й роли.

„Моето самочувствие с годините става все по-стабилно, то се основава на опита, който трупам. Хората си плюят и си говорят, не мога да им затворя устата”. Това поясни актрисата, като не отрече, че е имало моменти, в които е била с доста смачкано самочувствие.

Според нея, винаги ще има хора, които ще я харесват и такива, които няма да я харесват. „Уволниха ме от Народния театър, но аз си оставам актриса и ще бъда такава и в следващите си години”, поясни Елен Колева.

„Провинциализъм е състояние на духа, не зависи от мястото, откъдето идваш. Познавам много софиянци, които са истински простаци и хора от малки градчета, които са истински духовни великани”, смята актрисата.

Елен Колева потвърди, че няма да легне с режисьор за роля, ако не й хареса режисьора. „Не съм кариеристка, а оцеляваща жена, няма да съм сама цял живот и скоро до мен ще има човек”, каза още тя и допълни, че личния й живот си е нейна лична работа.

Актрисата не пожела да коментира връзката си със Сашо Майонезата и дори заяви, че не помни този човек, въпреки, че е живяла 6 години с него. Тя дори заплаши водещият Сашо Диков, че ако продължава с въпросите си по тази тема, ще прекъсне интервюто.

"Време ми е за деца и сватба, готова съм за това", призна Елен Колева. Според нея, парите са важни, за да живее човек добре, но не са цел в живота. "Живея под наем, нямам кола, трябва да спечеля пари, за да си купя", завърши актрисата.