Не една, а няколко паралелни връзки е поддържала Елен Колева през годините, в които бе заедно с майонезения бос Александър Найденов.

Само преди месец милионерът нарита от дома и живота си некадърната актриса, след като я хванал в крачка, че върти любов с още няколко други мъже. Това разкри самия Найденов в сензационно интервю за „Всеки ден”, пише hotаrena.net. Той отказа да назове имената на любовниците й, но нейни колеги разкриха истината.

Оказа се, че палавата Елен е изневерявала системно на мъжа до нея със свои бивши сексуални партньори, както и с нови такива, които срещала предимно в театъра. Семейният Башар Рахал и наскоро пребитият зверски Иво Аръков са част от списъка със секс играчки на Колева, която незадоволена от ласките на възрастния мъж до себе си, търсела утеха в чужди легла.

Запознати с разврата, който брюнетката е въртяла, разказват, че именно Башар и Иво са били най-често предпочитаните от нея партньори, но междувременно тя не се притеснявала да си ляга и с всички останали, изпречили й се напътя. Сексуалните си желания Колева изпълнявала като цветарка, обикаляйки по адресите на любовниците си.

Театралката не се притеснявала по никакъв начин, ако бъде засечена в компанията на някой от популярните до нея мъже, тъй като заради съвместните си работни ангажименти тя винаги можела да оправдае срещата си с тях. Във времето, когато бе държанка на милионера Александър Найденов обаче, често успявала да прави любов извън семейното гнездо по няколко пъти седмично.

Според хора от арт съсловието, Елен била лудо влюбена в Иво Аръков, с когото обаче имала само сексуални отношения. Тя не можела да се примири, че той е избрал Мика Стоичкова като официалната жена до себе си и изпаднала в депресия. Именно така Александър Найденов се усетил, че нещо не е наред.

*Иво и Елен

Започнал собствено проучване и установил, че Елен има отношения с колегата си. Същевременно обаче спяла и с Башар Рахал.

„Тя вече не е момиче, а зряла жена, прехвърлила 30-те години. Направила е осъзнат избор. Моето мнение е, че, уви, Елен е от жените, които не могат да бъдат верни на един-единствен мъж. Това аз го наричам морален курвалък”, обясни огорчения Александър Найденов. Тази неделя той ще гостува и в предаването на Сашо Диков, където ще даде още подробности за изневерите на половинката си.

След раздялата си с Александър Елен временно прекратила сексуалните си забежки с който и да е и е кротнала шавливото си дупе. Актрисата не искала да дава повод за каквито и да е слухове, заради което стояла на сухо и никой не задоволявал сексуалния й нагон.

„Кротнала се, но след като Майонезата я хвана в крачка, тя буквално е в шах и не знае как да реагира. Изведнъж камбаната удари и каляската се превърна в тиква, а заможната принцеса отново ще стане Пепеляшка”, коментират Колева колегите й в театралните среди.

Тя е масово ненавиждана в съсловието заради факта, че до този момент е получавала ролите си не заради талант, а заради връзките на любовника си Александър Найденов.

*Башар Рахал