Актрисата Елен Колева, която преди време втрещи моралистите с връзката си с бизнесмена Александър Найденов, който е с 23 години по-възрастен от нея, скочи на агнешко.

Звездата от актуалното риалити на Нова телевизия "И аз го мога" забила апетитен младеж в столичен клуб неотдавна - фотограф от актуалното предаване на Николета Лозанова "Папараци".

Както си стояла кротко на сепарето в столичен клуб и отпивала бяло вино, изведнъж Колева се разгорещила, заформяйки флирт с едър и татуиран младок. Актрисата не щадяла усмивката си, а в един момент телефонът на папарака се оказал в ръцете ѝ.

"Видяхме я как написа нещо по клавиатурата, а след това се опита тактично да му го върне, без да я забележат от присъстващите на масата. Малко след това въпросното момче си тръгна, а няколко секунди по-късно и Елен напусна заведението. Нищо чудно двамата да са имали уговорка да се приберат заедно", коментират очевидци на хортуването им.

''Двамата през цялата вечер не спираха да си обръщат внимание и затова бързото им изнизване от клуба предполагаше, че след това са се отдали на креватни удоволствия", коментират източници, пише "Всеки ден".