След раздялата си с милионера Александър Найденов, актрисата Елен Колева ходи немила-недрага.

Наложило й се да се изнесе от просторния апартамент, в който за последните 3 години живя заедно с богаташа и да се пресели в доста по-малко и мизерно жилище.

Актрисата била много потисната, че след края на романа си вече била оставена на произвола на съдбата, пише kliuki.bg. Според слуховете апартаментът бил подарък за синеоката звезда, като компенсация на факта, че Александър не се е развел със законната си половинка.

От почти 3 месеца обаче Елен не живее в луксозния имот, а в къщата на роднини в столицата. Единствената й компания е кученцето й, което поглъща цялото й внимание.

Паричните проблеми, в които пък била изпаднала, съвсем я съсипвали. В последните няколко години Елен се покри от театралната и киносцената, за да е непрекъснато до богатия си любовник.

Сега обаче отчитала това като грешка, защото освен неговата издръжка нямала никакви други доходи. Спестяванията й бавно, но сигурно се топели, а предложения за работа отсъствали.

Според Елен ревността на Александър сложила край на връзката им. Той обаче твърди, че тя излизала с бившите си гаджета, което в неговите очи било предателство.

*Александър и Елен

Заглавна снимка: Bulphoto