Елен Колева заряда гаджето си Иво Аръков. Актрисата, която допреди година имаше връзка с бизнесмена Александър Найденов продължава да сменя мъжете си като носни кърпички.

След като заряза последната си изгора Иво Аръков, когото отмъкна от леглото на Мария Илиева, младата актриса бързо се утеши в обятията на друг красавец. Говори се, че Елен зарязала колегата си още преди месец и от седмици разпуска на морето с млад хубавец.

Сега Елен се припича на плажа по монокини с друг актьор на име Калин, който обаче не е известен на широката публика. Младежът имал епизодични изяви в НАТФИЗ, където още бил студент.

Въпреки че е с години по-млад от Колева, двамата се разбирали отлично. С тях на плажа била и майката на Елен, с кучето й, за което основно се грижел младежът.

Близките на Колева твърдят, че младата актриса не е много спокойна дори и с новото си гадже. Звездата се притеснявала от гнева на майонезения бос Александър Найденов, за когото се твърди, че я заплашвал след раздялата им.

Зарязаният от Колева Иво Аръков пък побързал да се върне при кака си Мария Илиева. Той топлеше леглото на по-възрастната с цяло десетилетие певица близо 5 месеца, преди да я остави за по-младата Елен.

Познати на певицата твърдят, че тя е посрещнала с отворени обятия блудния си възлюбен. „Мария е много влюбена в него и за това пак си го прибра. Дори не му се разсърди, че й е изневерил. Заради него е готова на всичко, пази диети и тренира, за да му се хареса”, обясняват близки до певицата, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

*Мария Илиева