В откровено интервю актрисата Елен Колева споделя много трудни моменти и изпитания,през които й се е наложило да премине в живота си.

За възходите и паденията в живота си актрисата сподели:

"Тежко е, когато човек има изпитания по пътя си! Но още по-тежко е, когато не си в пътя си! А понякога и това се случва. В този ред на мисли, в момента живота ми е във възходяща позиция. Отварят се нови възможности за развитие, в други посоки, срещам се с нови хора".



На въпросът - Каква е Елен Колева вотношението си към мъжете? Дали образът на мъжемелачка, на "злото" в женски образ,който й създадоха медиите е реалилен Тя отговори.

"Жълтите вестници създават образи, които лесно могат да бъдат смилаеми. Графи, в които поставят ''жертвените агнета''. Това е машина за пари, за задоволяване на низките страсти.... Аз не мога да се преборя с тази машина!", каза Елен.

"Аз мога просто да бъда себе си, а който има очи ще види. Който има уши ще чуе. Аз преди всичко съм човек, жена, приятел, мечтател и чак след това актриса и ако някой толкова много иска - и мъжемелачка. В самата дума мъжемелачка се крие огромна сила! Силата да мачкаш! Аз не мачкам, имам друга философия за взаимоотношенията и живота, въобще", допълни Колева, цитирана от Blife.bg



За това как й се отразява популярността и лесно ли е свикнала,тя каза:

"Славата ме сполетя, твърде рано. Бях на 22. Това е орисия, част от съдбата ми. Не е лесно, никак даже. Смятам, че моят живот дотук също е зле изфабрикуван! Според мен творецът, преди всичко трябва да бъде одухотворен, да бъде личност, а не мишка, трепереща за местенцето си. За съжаление в шоубизнеса има много душевна нечистоплътност."