Елен Колева определено може да се похвали с много шумни постижения в живота си.

Списъкът включва предимно мъжки имена, но не и внушителни актьорски изпълнения. За последните десет години единствената слава, която успя да си осигури брюнетката, е тази на умела прелъстителка и фатална жена, пише HotArena.

След дипломирането си в НАТФИЗ Елен успява да се уреди с роли в едва пет филма, като още след първия си спечелва врагове и прави лошо впечатление в гилдията. И до днес Колева е убедена, че не й потръгва в кариерата заради нейното участие в „Шивачки“. И по-точно заради завистта на колежките й от лентата Александра Сърчаджиева и Виолета Марковска.

„Не съм виновна, че тогава избраха да връчат на мен „Аскеер“ за изгряваща звезда. Не знам защо получих статуетката и, честно казано, не съм я искала. Тя ми донесе единствено лош късмет, защото заради нея те двете ме проклеха. Може би не е било съзнателно, но ми изпратиха лоша енергия. Те не ме харесваха и оттогава не говорят с мен. Девет години по-късно аз все още плащам цената за онзи „Аскеер“. Няма място за мен в киното“, жалва се пред своя близка Елен.



Водещата на „ВИП Брадър“ и снахата на финансиста Красимир Ангарски никога няма да преглътнат обидата, че докато по онова време те дават всичко от себе си, за да се докажат, Елен върти афера с режисьора на филма Людмил Тодоров. И съвсем естествено накрая тя обира овациите, пише столичен ежедневник.

Елен се опитва да изрази своя артистичен талант в писането на стихове, след като в киното очевидно не й провървя. Дори след драматичната раздяла със своя учител и вдъхновител Калин Терзийски тя продължава възторжено да пише в рими.

Терзийски се отдава на страстта си към родената в Монтана мъжемелачка, пренебрегва семейството си, като в същото време се оставя изцяло и на безумната си любов към алкохола. Впоследствие Елен решава, че ще трябва да се откаже от „тежкия трофей“ и да го върне на жена му, която най-добре знае как да го вкара в правия път. За пред другите Колева обаче продължава да повтаря, че е обичала искрено поета.



„Знам, че публичният ми имидж е ужасен и евтин. Той бе грижливо създаван години наред от недоброжелатели. Това обаче не съм аз и малцина виждат действителната ми същност. Калин е един от тях“,сигурна е поетесата.

Палавата брюнетка имаше безочието да се оглежда за сродната си душа дори по време на своята връзка със собственика на „Олинеза“ Александър Найденов. Милионерът доста дълго търпя обидните игрички на актрисата и преглътна редица изневери от нейна страна, но накрая не издържа и сложи точката.