Симона Пейчева и Елен Колева отново се превърнаха в звездите на вечерта във втория лайв на шоуто за предизвикателства „И аз го мога” по Нова тв.

Журито беше изправено пред изключително сложната задача да изберат коя от тях се е справила по-добре с „въздушния шал”. „Чиста проба професионализъм” беше коментара на Елена Петрова за спиращото дъха изпълнение на Симона.

Въпреки това тя и колегите й – академик Александър Балкански и Ники Кънчев, дадоха цели три точки на Елен, защото определиха нейното изпълнение като „магическо”, а смелостта й за завидна.

В края на шоуто Елен се изправи срещу Камен Воденичаров в битката за първото място и излезе победителя от нея.



Във втория лайв на „И аз го мога” зрителите станаха свидетели на още няколко изпълнения, които затрудниха журито да направи своя избор. Петко се оказа неочаквано ловък и според Елена Петрова „влезе в изключителен синхрон с куба”.

Неговият опонент Иван Звездев, обаче, спечели журито с атрактивна хореография и визия на Йода от „Междузвездни войни”. Колелото на Сир, което академик Балкански определи като един от най-сложните предизвикателства в цирка, бе овладяно от Алфредо и Николай. Поли и Камен „пренесоха Родопите” на сцената на предаването с невероятното си изпълнение на гайди, а Яна и Жана полетяха във въздуха заради сложната хореография на акробатичния им рокендрол.

Изборът на новите предизвикателства отново изпълни сцената с положителни емоции.

Изумителен номер с баланс на легени, красиви ирландски танци, илюзионно изкуство, демонстрация по таекуон-до и въздушен обръч са номерата, които звездите ще трябва да подготвят само за седмица, за да докажат, че и те го могат.