Чиста проба истина се оказаха слуховете за гореща връзка между танцьорите Елена Добрикова и Атанас Месечков.

Клюките тръгнаха преди няколко дни, което вкара любовниците в безплодни опити да ги опровергаят. Както се казва обаче „краката на лъжата са къси” и истината бързо излезе наяве, пишат от skandalno.net

„Нямаме нищо общо в интимен план, свързват ни единствено професионалните отношения, които ги имаме още от 2006 г. Пътувахме от София за Пловдив, където имахме съвместно участие, а снимката дето сме заедно я публикувах лично аз. А още по – малко имам вина за раздялата на Елена с Део”, заоправдава се вчера Месечков.

Екип на skandalno.net случайно посети хотела, в който пренощуваха Елена и Атанас, и след кратък разговор с персонала ситуацията се изясни напълно.

Оказа се, че любопитните камериерки не само чули необичайна тупурдия от тяхната стая, но и с жив интерес проследили цялото действие, което не било толкова трудно поради прекомерния шум.

По думите на служителка в хотела, стенанията на Елена силно възмутили част от останалите посетители и неколцина подали оплакване на рецепцията.

Стюардите направили няколко опита да се намесят, но колкото и да чукали по вратата никой не им отварял. В крайна сметка всички били принудени да изчакат края на интересната сцена, която приключила след около час и половина.