Фолк дивата Елена Паришева сподели с Вихра и Мая, че е страшно щастлива с настоящата си половинка - футболиста Ивелин Попов.

"Благодаря на Бог, че ме срещна с него. Той притежава дълбока душевност, силен характер, мога да кажа, че е човек с главно "ч" и мъж с главно "м". Кариерата ми е важна, но Ивелин ми е най-важен", заяви красавицата.

Елена Паришева призна също така, че има планове за семейство, но засега не бърза за никъде. "Въпреки това съм готова да изживея живота си с Ивелин", категорична бе звездата на "Пайнер". Според гадателката Ивелина Христова пък точно това крие бъдещето на певицата - тя й предсказа стабилна връзка с развитие, в която няма да има раздяла.

Блондинката с половин уста коментира гафа на раздаването на наградите на "Планета", когато публиката скандираше името на Преслава, когато Галена бе обявена за певица на годината. "Крайно време е на наградите да се оценява успеха през изминалата година. За мен победителка беше Галена. Аз се възхищавам на начина, по който тя реагира - вероятно й е станало неприятно, но тя не го показа. Комплименти и за Преслава, която застана зад гърба й", заяви Елена Паришева и добави, че никой не е очаквал публиката да реагира по този начин.

Гласовитата изпълнителка разкри също така, че има участие в новия български филм Love.net, но не с роля, а с песен, която звучи на фона на една от ключовите сцени. Елена откровено призна, че би се снимала във филм и дори е обсъждала тази възможност с режисьора Димитър Митовски, информират ни от bliasak.bg.