Елена и Деан отпаднаха от танцувалното шоу "Денсинг старс".

Зрителският вот в четвъртък спести драматичното напрежение на Нели и Наско и Антон и Дорина. Всички останали четири звездни тандема трябваше да влязат в невиждани до момента четворни елиминации.

Нито изтънчената подкрепа на топ-модела Ирен Онтева, нито чисто новата ча-ча-ча хореография не успяха да спасят Хубавата Елена и тя напусна завинаги сцената на "Денсинг старс".

Ангел и Моисей откриха вечерта с представянето на новото си парче „Къде си, брат?". Хип-хоп комбината изпълни бъдещия си хит в компанията на Павел, Венци Венц и Декстър, а след края на песента всички задружно поздравиха колежката си Михаела Филева, която вчера имаше рожден ден, пише ''Всеки ден''.

Най-дългите крака в шоуто бяха защитавани от симпатягата Вензи и момичето-глас - Поли Генова. Михаела и Светльо разтопиха сцената с нежно контемпорари, че нямаха каквато и да е нужда от защитници.

В публиката, за да подкрепи Дарин, бе и Марта Вачкова. Ани и чаровният актьор припомниха на зрителите, защо са едни от фаворитите за купата, като изтанцуваха любимото на публиката танго.

Албена Денкова и Калоян, които са за първи път на елиминации, заложиха на спиращата дъха фрий стайл хореография, която се превърна в любим танц дори и на журито. Goodslav и Веси Бонева също се появиха на сцената на "Денсинг старс" с танцувалното си парче "Обсебен си".

Журито отбеляза, че вече не гледат елиминации, а истински финали. Останалите в безкомпромисната надпревара звезди са заложили всички сили в оставащите броени дни до решаващата гала-вечер, пише ''Всеки ден''.