Участничката във „ВИП Брадър” Елена Кучкова е спечелила титлата „Мис Плеймейт 2014” в еротичния конкурс на списание „Плейбой” след страстна нощ с главния мениджър на мъжкото списание Христос Христу и негов приятел - гръцки бизнесмен, съдържател на нощни заведения в София, пише столичен вестник.

Това си спомниха участнички в спорния конкурс за голи модели, провел се тази пролет. Кучкова бе компрометирана от своята колежка Джулиана Гани, която разкри в аванс името на победителката и двете й подгласнички Кристина Димитрова и Биляна Евгениева, разкри още изданието, пише Pik.bg.

Макар Елена Кучкова яростно да отрича твърденията, че победата й е купена, както и грозната мълва, че се продава срещу 2 000 лева на нощ, други участнички в „Мис Плеймейт” потвърждават думите на Джулиана и разкриват нови подробности около нагласения еротичен конкурс.

*Елена на ''Мис Плеймейт''

„Всички знаехме, че Елена ще е първа, тъй като отношението на организаторите на конкурса към нея беше специално. Два дни преди „Мис Плеймейт” да се проведе, Кучкова беше взета с джип от Христос Христу и заведена в къща в квартал „Бояна”, където живее под наем заможен гръцки бизнесмен. На всички ни е ясно какво се е случило – Елена е правила шведска тройка с гърците, за да се окичи с лентата. Тя си беше любовница на Христос в последните 2-3 месеца преди провеждането на конкурса – поне веднъж седмично нощуваше в дома му, без да му взима пари. Е, после изби креватната инвестиция – откакто стана първа, вдигна тарифата и вече я търсят за секс доста баровци. Чухме, че малко преди да влезе във „ВИП Брадър” е получила 5 бона, за да посети един офис в идеалния център на София, чийто съдържател е сред най-богатите българи…”, мълвят не без завист колежки на Елена Кучкова.

Според клюката, Елена не е получила като премия за първото си място в еротичния конкурс нито 10 000 лева, нито автомобил, те й били връчени символично.

„Та тя изкара много повече пари в следващите месеци – едва смогваше да приема оферти за платен секс”, категорични са столични „бръмчалки”. В техните среди усилено се шушука, че Елена практикувала всякакъв вид секс и предоставяла чудната екстра „навсякъде без кондом и лубрикант”.

Казват, че за пари Елена нямала проблем да бъде едновременно и с жена, и с мъж.

25-годишната фриволна красавица практикувала древната професия от около 2 години, а преди това била гадже на пазарджишкият гангстер Стойо Стефанов - Тото Бореца.

*Елена без грим

Страховитият разбойник бе арестуван през 2009 г. като заподозрян за отвличането на турския бизнесмен Мехмед Чакър, похитен пред дома си на 10 май 2007 г. Впоследствие Тото Бореца и хората му бяха оневинени за отвличането на турския баровец, но останаха съмнения, че гангстерът от Пазарджик е съпричастен към делата на бандата „Наглите” и че е участвал в първите похищения на бандата, като е рязал пръсти на пленници.

"Елена беше на повикване при Тото Бореца. Тя успя да му избяга едва когато го арестуваха за отвличането на турчина. Премести се в София и започна да гради кариера с тялото си…”, описват миналото на звездата от „ВИП Брадър” нейни познати от Пазарджик.