Скандални разкрития за Мис Плеймейт Елена Кучкова лъснаха в нета!

Оказа се, че палавата плеймейтка далеч не е скромна и наивна, на каквато се прави, а отдавна е в развлекателния бизнес, пише hotzona.bg.

Палавата красавица, по която въздишат мнозина и десетки смятат, че е една от най-яките плеймейтки, които сме избирали досега, се оказа изключително разюздана. Дотолкова, че да танцува гола в скута на фолк певеца Константин.



За позабравилите рандевуто, ще припомним, че по миналата година Коцето събра очите с партито за рождения си ден с еротични танцьорки. Пред гостите една от мацките буквално го яхна и само дето не му свали панталоните пред всички.

Огнената красавица бе само по фалшиви камъни и нищо друго. Оказа се, че именно тя е палавата Мис Плеймейт Елена Кучкова.

За партито още се говори, още повече, че Константин определено не пропусна да се порадва на прелестите на танцьорката. Съпругата му Надя, свикнала на кръшканията му, посрещна с усмивка шоуто.

Дали е имало частно представление на четири очи, не е ясно, но е факт, че днешната Мис Плеймейт определено умее да развлича мъжката аудитория. И определено е доста страстна.