Елена Кучкова е родена и отраснала в пазарджишкото село Черногорово.

Завършва гимназия в Пазарджик, а по-късно и "Стопанско управление" в Пловдив, пише ''Новинар''. От няколко години красавицата със закачлива фамилия е танцьорка в трупата на секси хубавиците от Babylon show.

Преди месец Елена спечели един от най-оспорваните конкурси за красота у нас - този за "Мис Плеймейт".

След като бе обявена за най-секси жена на републиката, госпожица Кучкова побърза да обясни на феновете си, че не е кучка, в момента няма гадже и даже разказа как е чистила тоалетни, за да събере пари за силиконовите си гърди.

- Елена, всички търсят красивите жени в София и Варна, а те се оказаха в Пазарджик. Как става това?
- Ха-ха-ха! Да, така е. Златка Райкова, „Мис България" 2013 Нанси Карабойчева, актуалната "Мис Плеймейт"... Пазарджик е хубав град, затова и момичетата там са красиви. Всъщност това е много интересно и приятно място.

- В какво семейство е израснала най-сексапилната българка за годината?
- В най-обикновено. Баща ми почина, когато бях на шест, така че аз и сестра ми сме отгледани само от майка ми. Беше й много трудно, но се справи. Положителното сега е, че и трите сме много оправни и можем да се борим с живота сами.

- Като е толкова хубаво в Пазарджик, защо решихте да се преместите в София?
- Първо учих няколко години в Пловдив „Стопанско управление”, след това заминах за Лондон. Там бързо свикнах с големия град, забързания начин на живот, но ми беше много трудно и реших да зарежа всичко и да се върна завинаги в България. Прибрах се в Пазарджик, но пък се оказа, че в малкия град ми е скучно. Чак след това дойдох в София.



- Къде обичате да се разхождате в София? Къде столичани могат да видят на живо "Мис Плеймейт"?
- Нямам си любими местенца в столицата. Когато имам свободно време, предпочитам да отмарям в Пловдив и Пазарджик. В столицата разходката е само в мола.

- Освен като еротичен модел вие участвате и в група за модерен балет. Откога е тази ваша любов към танците?
- Когато пристигнах в София, се запознах с Марияна – мениджърката на известното Babylon show, и всъщност тя откри моя танцов талант. Много пътуваме с момичетата из страната и за момента проектът се реализира доста успешно. В момента пари у нас има само в шоубизнеса. Хората винаги ще имат нужда от красиви жени, а ние с еротичния балет можем да предложим точно това. Тълпата иска развлечение, разнообразие, да види нещо ново. Какво му остава вече на човек, освен да се позабавлява?

- Къде са най-верните ви почитатели, в столицата или в провинцията?
- Танцуваме главно в по-малките градове на България. Там хората все още са различни и по-сърдечни. В провинцията феновете сякаш са по-земни и човечни. И се забавляват много повече, отколкото в София. Тук всичко е по-изкуствено, по-показно.

- Мерилин Монро е казвала, че красивите жени са най-нещастни. Това важи ли за вас?
- Монро е напълно права. Хубавата жена изглежда недостъпна в очите на мъжете. Затова често остава сама.



- Как решихте да позирате за голи снимки и откъде първо дойде поканата?
- Голотата не е проблем за мен, не се притеснявам от това. Всъщност всичко започна миналата година, когато бях "Плейбой" зайче на едно парти на списанието и посрещах гостите на входа. Тогава екипът много ме хареса и ми предложиха да участвам в миналото издание на „Мис Плеймейт”. Аз обаче отказах, защото не се чувствах сигурна в себе си и някак не бях готова. Но през 2014 г. се престраших и днес не съжалявам. Убедена съм, че тази година ще е много успешна за мен.
Решението да позирам гола си беше изцяло мое. Кандидатствах, одобриха ме и тогава се записах за конкурса. Подписах договор, направихме фотосесия и така се случи всичко.

- Вие участвахте ли в избора на снимки, които да излязат в списанието?
- Това зависи изцяло от екипа. На момичетата не се предоставя възможност да си видят снимките, преди да излязат в списанието. Никой не ни пита харесват ли ни или не. Това е решение на редакторите.

- Тогава сигурно с голямо нетърпение сте чакали да излезе броят с вашите снимки. Станахте ли рано да го купите?
- О, да. В ранни зори изтичах до будката и даже взех 10 броя, за да раздам на родителите ми, на роднини, на приятели. Декемврийският брой беше празничен и към него имаше и календар, заснет с подкрепата на нашия спонсор, така че списанието беше страхотно.

- Какво бихте казали на момичетата, които сега се двоумят дали да свалят дрехи за фотосесия?
- Бих им казала: Не се чудете изобщо, ако го искате – направете го. Няма от какво да се срамувате. Аз го направих, значи е възможно.