Плеймейтката Елена Кучкова искала да стане „актьорка”.

За несбъднатата си мечта тя сподели пред Иво Аръков, с когото бяха изолирани в стая с навити часовници в мисия „Фобии” на „ВИП брадър”.

Бившият кадър на Малък градски театър „Зад канала” посрещна с дискретен присмех преименуването на професията си, но провокира Ели да продължи изповедта си.

Хубавицата от Пазарджик имала талант за рисуване и скиците на момичета по бански от детството й я карали да вижда пътя си като дизайнер.

„Исках да съм в полезрението на хората, да се занимавам с изкуство. Интересувах се само от модели, рисувах ги и на финала какво стана от мен – плеймейтка!”, възкликна Кучкова, която след победата в еротичния конкурс слезе окончателно от пилона.

Откровенията между Аръков и секссимвола продължиха на тема „любов”. Кучкова разби имиджа на мъжемелачка с признанието, че не търси романтична връзка с портфейла на партньора си, а с душата му.

„Любовта е в малките жестове. Мога да ям хляб и сол с някой и пак да съм щастлива”, обясни блондинката.

Междувременно мисията „Фобии” продължи с Жени и Тачо, които се изправиха срещу страха от придобиване на нови знания. Големия брат предостави на двойката възможността да чуе какво се шушука по техен адрес в соцрезиденцията, а единственото условие към тях беше да издържат стоически видяното във видеото.