След излизането си от „ВИП Брадър“ Ели Кучкова е прекарала два дни плътно до своето гадже и дори не е успяла да види близките си, узна HotArena.net.

Елена съжалява, че в началото на формата е проявявала толкова много капризи. Надява се, че участието й е успяло да я промени в малко по-положителна насока.

Изненадана е, че Влади Въргала е спечелил. Фаворити на Кучкова са били Тачо и Жени, а другите й двама – Тити Папазов и Евгени Минчев, отдавна излязоха.



„Мис Плеймейт 2014“ е водила 3 седмици преговори с продуцентите на Големия брат. Ту им отказвала, ту се завръщала, но признава, че се е страхувала. В крайна сметка сама е определила хонорара си, след което са последвали пазарлъци, но екипът на риалитито е склонил, разказва красавицата в интервю за в. „Всеки ден“.

Ива Екимова, Людмила, Камелия Тодорова са съквартирантите, които Кучкова не иска да вижда в истинския живот.

Ели е затрупана от предложения за фотосесии и участия в клипове на фолк изпълнители след излизането си от Къщата. Зарича се обаче приоритет да й бъде магистратурата по „Банково управление“.

Тъй като казва, че „не играе на дребно“, възнамерява с хонорара от шоуто да си купи апартамент в София. С приятеля й политик в момента не живеят заедно, но работят по въпроса това да се промени. Искат да имат деца, но не са сигурни дали ще сключат брак.

Кучкова е категорична, че ако се омъжва, то ще стане тайно