Както правеше впечатление на сериозно и мъжко момиче в началото на Брадъра, по същия начин Кучкова успя да срине за нула време внимателно градения си образ на широко скроен човек.

Още първата вечер тя вдигна патардия за гримовете си и демонстративно си направи маска от кисело мляко.

След като влезе в резиденцията, поведението й коренно се промени. Тя остави метлата и започна да се заяжда със съквартирантите.

Първо погна Жени Калканджиева, защото от дрехите й нямало място за нейните. Намери си закачалки и ще ти направя място, каза спокойно Жени. Заела си всичко, за мен няма място, разхленчи се плейметката.

Малко по-късно тя се нацупи като градоносен облак, понеже не й бил дошъл фризьорът. Ама чакай бе, тук за никого не идва фризьор, опитаха се да я успокоят жените. За вас може да не идва, но за мен ще идва, сви устни тя.

Кой както се е уговорил с продуцентите. А аз съм си уговорила фризьор.

Младата дама дотолкова се разстрои от липсата на коафьора, че взе чаша вино, нацупи се, отказа да обядва с другите и излезе да плаче на двора. Умиротворителката Кали веднага изтича да я моли да се успокои.

Но това само подейства като червен плащ на бик на Елена. Добре де, защо се сърдиш на нас, попита Кали. Всички сте долни интриганти и говорите зад гърба ми, изригна Кучкова.

"А защо си завършила висше, а после се явяваш на конкурс за плейметка, тази титла носи ли ти пари?"

"Носи ми разбира се. Четирицифрени суми за снимане в клипове. Много по-големи за снимане на секси сесии и корици за списания. Аз за по-малко от 250 лева пръста си не мърдам, вирна носле красавицата. Пък дипломата може да ми потрябва след много години като стана като тези бабички, дето са ги вкарали в къщата. Ама икономиката е скучна и не ми се работи по специалността", призна Елена и продължи да се цупи за фризьора си.