Троен скок в тарифата си, срещу която прави компания на заможни господа, е отчела само за няколко дни Елена Кучкова.

Еротичната танцьорка вдигнала мизата си от 500 на 2000 лева, понеже не смогвала да удостои с внимание и ласки всички мераклии, съска се из средите на лековатите жени в столицата.

Само допреди две седмици миската от Пазарджик се събличала срещу жълти стотинки, пишат от skandalno.net

В шоуто, в което танцува, блондинката заработвала едва по 100 лева на нощ, колкото бил хонорарът за нея и останалите момичета. Според запознати след участия Кучкова заработвала допълнително.



Срещу 5 стотачки всеки можел да я има за час-два. Плеймейтката нямала никакви задръжки в с*кса и срещу въпросната сума изпълнявала всякакви желания на клиента.

Елена КучковаБлондинката предпочитала да задоволява по-възрастни и семейни господа, понеже по собствените й наблюдения те си падали по садо-мазо и по извратен с*кс, какъвто харесвала и тя. Мълви се, че специалитетът на миската бил да връзва партньорите си и да ги бие с камшици.

В с*кс изпълненията Кучкова обичала да вкарва в употреба и вибр*тори, дори имала немалък наръч с различни по размер и форма изкуствени ф*лоси.



Скандалната Елена, за която се разбра, че преди да спечели конкурса, е била любовница на Христо Сираков – Стоте манекенки, подбирала клиентите си и по социален статус.

Миската не обслужвала бедняци или мъже от средната класа, а само такива с положение и солиден финансов гръб.