Елена Кучкова споделя откровено пред Story, че въпреки че е била наясно, че може да натрупа негативи заради участието си във VIP Brother, това не й е попречило да се впусне в предизвикателството.

„Знаех, че медиите ще ме изкарат глупава кифла, и те точно това са направили. В началото наистина се държах така, но, честно, направих го нарочно. Мислех си, че ще се фръцна, ще ме номинират и ще ме изгонят на първата мисия. Исках да се прибера вкъщи, защото вече не ми се стоеше в Къщата. Но след като не ме изгониха, реших да подходя по-сериозно към играта. Разбрах, че всички сме един екип и че, когато аз сгреша, всички го отнасят. И съжалих за това“, казва моделът.

Макар че гаджето й следял неотлъчно участието на любимото си момиче, мъжът до Кучкова първоначално бил доста резервиран, когато разбрал за решението й да участва във VIP Brother.



Опасявал се, че по сценарии ще й лепнат етикета „еротичен модел“, ще се опитат да я вкарат в авантюра с някой от участниците.

„Той дори ми казваше: „Ще ти дам аз тези пари, които ти предлагат, не влизай!“ - споделя Ели. В крайна сметка тя направила това, което решила сама. Не се притеснявала, че той, докато я няма, може да й изневери и да я замени с друга, а по-скоро се опитвала да се представи по най-добрия начин – като бъде себе си.