Тропотът от детски крачета ще е единственият звук, който ще ехти по коридорите на луксозния дом, който Димитър Бербатов вдигна в полите на Витоша.

От няколко месеца футболистът и любимата му Елена отсядат в чисто новата си двуетажна къща в Бояна. При последния си по-траен престой в татковината нападателят на „Фулъм” решил да полее имота с верни другари от Благоевград, но половинката му пренасочила водопада от шампанско и вицове за спортни съдии към стария им апартамент в „Бъкстон”, пише monitor.bg. Брюнетката, от която голмайсторът има две дъщери, е наложила пълно вето върху шумните веселби, издават близки до двойката източници. Тя изготвя строг пропускателен режим, според който над високите стени имението им ще прехвръкват само най-близки роднини. Терен за срещи с приятели и бизнес партньори остава старото им жилище.

*Имотът, докато беше в строеж

...и сега

Повод за дрязги между Бербо и музата му били и десетките тв екрани, закачени по стените на къщата. Като изпечен ценител на седмото изкуство бившият национал е окабелил всяко помещение, което карало Елена да се чувства като героиня в риалити шоу.

Стопанката решила, че накацалите навсякъде монитори стоят твърде кичозно и поискала от мъжа си да се лиши поне от половината. Майсторът на шаржовете обаче е запазил непокътнато от претенциите на булката си най-любимото си място – тавана, който е префасониран в киносалон.

Прожекционната зала е решена изцяло в черно, а 3D техниката в нея е последно поколение. По средата са поставени фотьойли и дивани, на които да се разположиш удобно и да зяпаш телевизия, a накъдето и да се обърнеш, по стените са закачени по-малки екрани.