Елена Добрикова не искала да ражда деца на Део, а той искал само това от нея.

Разминаването станало причина двамата да сложат край на връзката си броени месеци след нейното начало, пише „Всеки ден".

Че иска да има деца, а няма кой да му ги роди, май ще се окаже голямата драма на чаровника Део. Това беше една от основните причини да се раздели с дългогодишната си любима Лора Караджова. Сега пък стана препъни камък и във връзката му с танцьорката Елена.

Отказът да ражда обаче не бил единствената пречка пред любовната история на двамата. Още като заживял с Добрикова, Део бил поразен колко инфантилна и безотговорна е новата му любима, когато не е в танцовата зала.

Докато тренирали заедно, тя го впечатлила не само с огромния си бюст и премрежения поглед, но най-вече със своята организираност и целенасоченост.

Извън спорта си обаче тя била разпиляна, реагирала по детски, нямала никакви особени планове за бъдещето, мислела доста ограничено и била по-скоро момиче, отколкото жена.

Отделно от това блондинът и танцьорката имали съвсем различни идеи за забавление. Тя обичала да обикаля по нощните клубове и да танцува, той предпочитал спорта, а идеалната вечер за него била хубава храна и интересна програма по телевизията.

„Целият проблем на Ели и Део е, че са от две различни поколения. Тя е на 23 години, той скоро ще стане на 38. Какво общо може да има между двамата?", коментират познати на двойката.