Елена от „Фермата”, която напусна риалитито вчера вечер, призна, че била дълбоко наранена от баща си. Той имал сериозни проблеми с алкохола и в момента е клошар. Въпреки опитите на семейство и близки да му помогнат в борбата с порока, таткото на брюнетката оставал залепен към чашката. Много пъти лъгал дъщеря си, че ще я заведе в зоопарка или ще й купи маратонки за рождения ден, но това така и не ставало, изповяда се бившата фермерка в „Преди обед".


„Фермата” ми даде възможност да се сблъскам с различни характери, които в живота си нямаше как да срещна. Така реално си дадох сметка какви хора имам до себе си – уникални и прекрасни”, коментира Елена Андреева, която отпадна след вътрешен дуел срещу Валерия.
„Всеки от участниците е допринесъл за това да осмисля хората в живота си, тъй като те бяха много по-различни от мен”, посочи още тя.
Елена е на 30 години, инструктор на кучета-водачи за слепи хора. Определя себе си като привлекателна и на пръв поглед обикновена градска жена. Иска да смени професията си и не е изключено да се насочи към телевизията.