Елена Паришева напоследък е чест обект на внимание от страна спортните медии заради връзката си с футболиста Ивелин Попов.

Zasada.bg научи, че певицата е огромна почитателка на футбола още от детските си години. Тя била мъжко момиче и си падала по мъжките спортове.

"В махалата аз и още едно момиче бяхме единствените, които играехме футбол заедно с момчетата. Общо-взето май съм се занимавала с всички колективни спортове, за които може да се сетите. Харесвам футбол и гледам футбол. Но не мога да кажа, че разбирам… Да в България уж всички разбираме от футбол, но мога да ви кажа, че въобще не е толкова проста игра, колкото ние си мислим", разсъждава певицата.

Нейният любим отбор винаги е бил Манчестър Юнайтед. От малка е фенка на "червените дяволи", а след като и Митко Бербатов преминал там, не изпуска мачовете на английския гранд.

*Димитър Бербатов

В момента Елена, естествено, подкрепя и отбора на Ивелин Попов - Газиантепспор.

В събота фолкаджийката се кани да бъде и на стадион "Васил Левски", за да подкрепи лично националния ни отбор, който излиза в решителна евроквалификация срещу Швейцария.