Фолк певицата Елена Паришева успя да изненада водещия Слави Трифонов по време на снощното си гостуване в шоуто му.

След като изпълни новата си песен „Безсрамна“, тя седна на диванчето срещу Дългия.

„Имам една специална мисия тази вечер“, каза Елена Паришева. „Ако някой ден се заженя, искам да поканя за кум някой човек с дълъг житейски опит, с дълбока идеология и мъдрост, какъвто си ти, Слави."

Слави видимо беше изненадан от случващото се в студиото, тъй като по думите му не знаел какво му готви гостенката. „Аз съм много организиран човек и съм много подредена“, продължи Елена Паришева и добави: „Надявам се, че веднъж, ако се заженя, ще избера правилния човек за кум. Кажи "да.“

"И тук е моментът да помоля Евгени за една ръченица.“ - Елена призова бенда да изсвири сватбарския хит „Яж, куме, пий“, а в студиото влязоха танцьори – момче и момиче, които носеха „паришка ракия“, донесена му в студиото от кандидат-булката и питка.

Слави отпи от алкохолната напитка и въпреки твърденията му, че двамата не се познават, Елена му заяви, че го е избрала, защото й „прави впечатление на добър човек.“  

Тя не спомена конкретно име на евентуалния младоженец, но Слави не пропусна да й намекне за футболиста Ивелин Попов, с когото се говори, че живее.

*Ивелин Попов (Снимки: )

"В момента имам човек до себе си, но дали той ще е бъдещият ми съпруг, само времето ще покаже."

Дългия не даде явен отговор за това дали е съгласен да бъде свидетел пред Бога на бъдещата сватба.

„Веднъж съм ходила с висшист!“, похвали се Елена Паришева, която уточни, че е завършила шиваческо училище в Свищов.

Слави припомни, че това е певицата, която BBC интервюира в документалния си филм за поп фолка в България. „Не ни оплюха, представиха нещата умерено“, благодари Паришева на създателите на лентата.

Вижте видео:

Елена Паришева гост в "Шоуто на Слави Трифонов" 

Елена Паришева - "Безсрамна"