Елена Паришева се хвана за микрофона, но този път не като певицата, а като журналист.

Поне такива са й желанията на секси блондинката, която в столичния клуб БИАД разкри, че в момента си е наела учител по български език и литература.

Филологът бил натоварен с бойната задача да подготви фолк дивата за кандидат-студентските изпити, които, ако са успешни, ще й отварят вратите към желаната специалност, съобщиха от bliasak.bg.

Мечтите на Елена Паришева обаче били далече от лайфстайл журналистиката, тъй като искала да се реализира в телевизията, където да изгрее наново, но вече като водеща на собствено предаване.

За мнозина исканото от принцесата се видя нещо познато и веднага бе запитана дали не е тръгнала по стъпките на колежката си Камелия.

Тя веднага отрече да има някакви намерения за копиране на предаването й, но въпреки това си остави вратичка в отговора, като заяви, че все пак може да почерпи някакъв опит или пък да я потърси за съвет.

Категорично обаче си призна, че най-вероятните образи, които иска да следва това са Миролюба Бенатова и Цветанка Ризова. Точно те са идолите й в момента, затова Елена Паришева възнамерява скоро и тя да поеме по тяхната стълба на кариерата като стане истински журналист.