Къдрокосата актриса  май много, много не се е затъжила,  че приключиха снимките на хитовия сериал ''Стъклен дом'' и тя вече е без работа, а е решила да подсигури бъдещето си с младия оператор Светльо.

Близки до Елена Петрова издават, че  актрисата се е отдала на стабилна почивка и се радва на компанията не само на своите близнаци, но и на младото си гадже.

Въпреки че бившият съпруг на Елена Петрова  гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас се е погрижил да усложни максимално живота ѝ, като не и позволява да живее заедно с оператора от Би Ти Ви, оправната театралка не смята да го остави на младите хиени, да ѝ го отмъкнат под носа, пише skandalno.net.

Елена Петрова не само, че непрекъснато гостува на симпатягата в дома му, но и е  решила съвсем скоро да роди още едно дете от него, за да няма той накъде да шава.

Близки до Елена издават, че тя смятала най–много до година да го дари с детенце, за да могат двамата да преминат на друг етап и тя да се спаси от забраната на таткото на близнаците си и да заживее официално със Светльо.