Елена Петрова проговори за целувките си със Стефан Данаилов. Двамата играеха семейство в сериала „Стъклен дом“. „С Ламбо се играеше на кръв и месо, на 100 процента био. Когато той те целува, значи те целува, а не маркира“, призна къдрокосата брюнетка, която точно преди 10 години изигра съпруга на Мастера в първия от новата вълна български сериали.

Елена призна, че не се притеснявала по-малко от интимните моменти с Ламбо, отколкото от тези с Калин Врачански. „За първи път го видях на кастингите, преди това не се познавахме. Преди първата ни целувка умирах от срам, даже от екипа знаеха колко ми е некомфортно, цял ден се подготвях“, сподели Петрова пред Николас Цитиридис и Деси Стоянова, които водеха специалното издание по случай юбилея на телевизията, пише lupa.bg.

„Защо не ми каза? Щяхме да репетираме отстрани!“, отвърна Калин, скочи от мястото си и се метна да целуне отново Елена пред смаяния Орлин Павлов, който влезе в главната роля в друг сериал на телевизията – „Скъпи наследници“.

„Хората бяха пред екраните, улиците бяха празни, беше невероятно. Първият епизод беше гледан от милион и половина зрители. Стефан Данаилов се просълзи, когато му съобщиха тези резултати, защото тогава активно се занимаваше с политика и това беше завръщането му на малкия екран. Беше безкрайно щастлив“, спомни си Елена.

Всъщност първоначално Ламбо е приел да участва само в пилотния епизод на поредицата, но след като осъзнава каква е реакцията на аудиторията към „Стъклен дом“, остава като главен герой в сериала. Калин Врачански също си припомни как именно Стефан Данаилов му връчил награда за млад актьор в театъра година преди снимките и колко се вълнувал и притеснявал, когато разбрал, че ще снима с него още в първата сцена на „Стъклен дом”.