Стартирането на поредицата по bTV се превърна едновременно в най-хубавата и в най-лошата част от биографията на актрисата.

Списание Story припомня, че от една страна Елена Петрова става любимка на публиката с ролята си на Боряна Касабова и поради тази причина вниманието към нея многократно нараства.

От друга страна, нещата в семейния й живот не вървят и макар публично да не е обявявала раздалата си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, актрисата все по-често се появява в компанията на новата си любов – оператора Светлин, пише Dir.bg

Наред с това се нарежда и скандалът с карането в нетрезво състояние, като задържането й от полицията, според някои твърдения, било поръчано от бившата й половинка.

Бурните промени в живота на актрисата я карат да прави откровени изповеди, както преди месеци в списание You. "Ако някой иска да ми бъде приятел, да ме обича и аз да го обичам, да прекара следващите 60 години с мен, трябва да е готов за много битки. Трябва да е много смел. Трябва да е нинджа" - сподели тогава Елена Петрова.

"Да, допускам грешки. Това е абсолютно нормално и човешко", заяви пък актрисата след скандала с отнемането на книката й заради каране в нетрезво състояние и допълни, че най-големият подарък, който може да си направи човек, е прошката.