Елена Петрова, която изигра съпругата на Калин Врачански в "Стъклен дом" изпитва ревност, когато той се обича с други жени на екрана. Това признава самата тя пред списание ОК!

Двойката от малкия екран се събира отново за първия български психотрилър - „Вила Роза". „Започнахме снимки в началото на май и приключихме в края на месеца. Всичко беше заснето за 30 дни", казва Калин, а Елена го допълва: „Опитахме се да направим нещо съвсем ново за почитателите на киното в България". Двамата вече са като добре сработен механизъм след часовете прекарани на снимачната площадка на „Стъклен дом", пише lifestyle.bg.

„Понякога го ревнувам, че играе с други актриси, а той се шегува с ревността ми. Това, разбира се, е в границите на нашето приятелство", признава красивата актриса.

Покорителят на женските сърца от своя страна споделя, че от толкова много работа не му остава време за личен живот. Това обаче не му пречи да запомни годината само с хубавите мигове. „Може би ще запомня 2013-а с филма „Вила Роза". Много си го харесвам, това беше най-добре написаният сценарий, който съм чел някога."