Елена Петрова, която ще гледаме в ролята на Лили в „Ние, нашите и вашите“, облече отново булчинска рокля и се омъжи за Кирил Ефремов – в ролята на Христо в романтичната комедия, която стартира на 8 март от 21:00 часа по NOVA.

Сватбата на двамата се състоя в присъствието на петте им екранни деца, братът Зорко (Краси Ранков), приятелката Светла (Стефка Янорова) и разбира се тъщата (Величка Георгиева).

Снимките бяха в истинска църква, близо до София, а в ролята на свещеник влезе Игор Дамянов, който изгря в „Пееш или лъжеш“ в оригинален дует с Криско.

„Сватбата е основен момент за началото на сериала. По време на церемонията зрителите ще имат възможност да се запознаят с всички главни герои и да проследят отношенията между тях. Разбира се, всичко това ще бъде поднесено с много усмивка! Надявам се и хората да се забавляват“, споделя режисьорът Димитър Гочев.

„Винаги е приятно да си булка, дори и само заради снимките. Новият ми съпруг е много мил и успява да ме разсмее. Надявам се и децата да започнат да се разбират, все пак вече официално сме семейство“, споделя с усмивка Елена Петрова.

„Разчитах тъщата да хване букета и да я пратим някъде за меден месец, но уви… Иначе ми е изключително приятно Елена да ми е съпруга и мисля, че хората ще ни видят в друга светлина в този сериал. Сигурен съм, че ще донесем повече усмивки по лицата на зрителите“, допълва Кирил Ефремов.