Проблемите на актрисата Елена Петрова били причинени от любовна мъка. Тя страдала, че колегата й Калин Врачански не го е грижа за нейната любов и е насочил вниманието си към ослепителната Диляна Попова.

Звездата от "Стъклен дом" съвсем искрено хлътнала по партньора си в сериала Калин Врачански. Любовта обаче била несподелена и Врачански нехаел за копнежите на къдрокосата актриса.

Това била и причината тя да бъде спипана да кара пияна в центъра на София, след като преди това обърнала няколко уискита в тузарски бар в столицата. Проверката на полицаите показа, че в кръвта на къдрокосата актриса има цели 1,3 промила алкохол, пише kliuki.bg.

Припомняме наученото от приятелите й и след това отразено в пресата, че покрай снимките на сапунката за Би Ти Ви двамата заформиха интимна афера, но краят дойде твърде бързо.

Злите езици мълвят, че откакто Диляна Попова се включи в снимките на третия сезон на "Стъклен дом", секс символът Калин пренасочил вниманието си към нея и обърнал гръб на Петрова.

Елена не можела да приеме факта, че отново е зарязана, след като преди година се заговори за развода й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Лабилната психика на красавицата бързо я тласнала към чашката, в която тя почти всяка вечер търси утеха, пишат от lifestyle.bg