Истинско изпитание за нервите на Калин Врачански и целия екип на “Стъклен дом” се превърнали последните снимки на сериала, пише “Всеки ден”.

Между  двамата главни герои избухнал бурен скандал, твърди изданието. Калин и Елена се карали съвсем наистина, а не за пред камерите и втрещили с разменените помежду си реплики целия екип, пише blitz.bg.

По-нервна от двамата била Елена, която още с идването на снимачна площадка започнала да капризничи. Звездата не помнела репликите и се налагало да повтарят по няколко пъти една и съща сцена.

Вместо обаче да се извини, че е разсеяна, Петрова обвинила колегата си. Калин отнесъл пискливо конско от Елена за това, че правел дълги паузи.

*Снимка: Никола Борисов за сп. "Жената днес"

Засечките обаче не спрели и след забележката й и Елена го привикала насаме да уточнят сценария и да репетират далеч от любопитните погледи.

Вероятно именно тълпата, която се събрала в мола е изнервила актрисата. По време на снимките той не бе затворен и столичани свободно циркулираха около звездите на сериала.

По-любопитни обаче обясниха, че Елена е изнервена по лични причини, а не заради феновете или Врачански. На снимките присъствало и гаджето й, което я критикувало по време на паузите и суетната актриса се ядосала.

*Снимка: Никола Борисов за сп. "Жената днес"

Вижте фотогалерия:

Снимка (водеща): сп. You