Жена, тунингована на макс събира погледите от известно време по светски събития. Огромните устни, тоновете грим, прическата, тип Мария Антоанета и провокативното облекло няма как да не привлекат вниманието и на най-разсеяния гост.

Супер изкуствената кокона обаче е не коя да е, а дъщерята на голямата българска актриса Искра Радева - Елена. Госпожица Станулова, която преди време водеше телевизионна игра в предаването на Гала, сега е станала неузнаваема, пише Lifestyle.bg.

Трансформацията и започна преди 4 години, когато красивата брюнетка Елена лъсна с нов бюст. Според клюките - подарък от гадже милионер.

След като се обяви публично за "топ красавица" момичето се изруси до перхидролено и напомпа джуки до пръсване. Но овен скандален външен вид бившата служителка в Министерството на транспорта прави впечатление и дръзко поведение. Тя обикаля с навирена глава и дава наставления на придружаващите я господа.

Говори се, че поддържала тази външност благодарение на щедро спонсорство, за което се отплаща, както подобава. Но това са само слухове...