Елена Тихомирова, една от носителките на титлата "Мис България", има ново завоевание, научи ПИК.

Красавицата все по често е засичана около Народния театър и театър "Възраждане", където винаги седи на първите редове и аплодира любимия си мъж.

Дългокраката красавица често събира погледите на публиката с усмивката си, а замечтаното и изражение говори само за себе си.
Актьорът, пленил сърцето на Елена, е Георги Златарев, чийто списък със спектакли и представления е много дълъг. Той е каскадъор и актъор в много холивудски филми, начело с "Непобедимите".



"С Жоро сме приятели от години. Разговорите ни се въртят повече върху природосъобразния начин на живот. Донесох му чай и се заприказвахме върху вкусове, аромати, релакса на душата и хармонията на съзнанието. Напоследък пия от чай за отслабване, детокс, енергия и релакс и забелязвам как се променя тялото ми, как се събужда, как се отпуска вечер. Нося си с мен в колата, когато пътувам или спортувам", твърди Тихомирова.

Едва ли обаче само чаят свързва Елена и Златарев, тъй като след срещите им в Народния миската всеки път си тръгвала с букети рози.