Македонската поп-фолк дива Елена Велевска ще бъде част от жури, което ще избере новите участници в най-гледаните шоу програми за музикални таланти на Балканите.

Певицата е избрана да се включи в комисията като уважаван македонски изпълнител и професионалист, чието име се свързва с успешна музикална кариера, градена в продължение на 22 години.

“Поласкана съм, че получих покана да бъда част от този проект. Ние като македонци досега показахме много в тези шоу програми и съм сигурна, че тепърва предстои да докажем още колко талантлив народ сме. Всеки, който достигне до финалите в Белград ще получи моята подкрепа и бих му помогнала да се представи в най-добрата си светлина, а защо пък не тази година македонец да стане победител”, споделя Елена Велевска.

Певицата се радва на уважението на публиката не само в Македония, но и в Сърбия и България. В последно време Елена Велевска е все по-популярна и у нас, а меломаните приемат повече от добре нейните музикални проекти.

Последният видеоклип, който изпълнителката представи в ефира на телевизия “Планета” и в Planeta Official е “Уволнен си от живота ми”, който за кратко получи високите оценки на публиката.