В новия брой на “Автограф” гостува едно от известните имена в музиката в съседна Македония, което вече е част и от музикална компания “Пайнер” – Елена Велевска.

Певицата има дълга музикална кариера. Започнала е да се занимава с музика от 15-годишна и сега вече 22 години е на сцената и радва почитателите си по целия свят. Има много албуми и видеоклипове зад гърба си, както и гостувания в различни държави. Последно се завърна от Австралия, където гостува за десети път.

“В Австралия много харесват македонските песни. Забелязала съм, че колкото хората са по-далече от Родината си, толкова повече оценяват музиката.”

Елена казва, че тези 22 години на сцената са били турболентни за нея. Живее бързо, има много ангажименти, пътува из целия свят и много често не ѝ достига времето. Но вече е голям професионалист и винаги успява да стигне навреме за съответното участие или концерт. Щастлива е, че вече има концерти и пред българска публика.



“Мисля, че съм създадена за България. Още като малка имах голямо желание да вляза в българския шоубизнес. В Македония нещата са по-други. Целият начин на работа е по-различен от тук. Това, което исках да направя и което бе предизвикателство за мен, беше да дойда на вашия пазар. И го постигнах. Тежкият път до успеха вече го минах в Македония. Мисля, че достигнах максимума, който може да се извлече там. И сега си постигнах новата цел – да дойда в България и да направя това, което от малка замислям.”

Освен успешна кариера, Елена има и много хубаво и здраво семейство. Господ я е дарил с три деца – две момичета и едно момче. Благодарна е на съпруга си, който поема изцяло грижата за децата, когато тя има концерти и пътувания по света. Помагат ѝ разбира се и нейните родители и свекърва ѝ.



“Съпругът ми ме подкрепя в кариерата, но винаги съм казвала, че ако аз нямам желание да правя нещо, никога нямаше да успея. Досега не сме имали неразбирателства помежду ни. Всеки си държи на бизнеса и винаги гледаме всеки от двамата ни да е доволен. Защото бракът не е само да се вържеш и да вземеш свободата на другия човек. Свободата е най-скъпото нещо. Никога няма да бъдем доволни и във връзката, и в брака, ако на някого му е отнета свободата. Няма гаранция, че бракът ще трае вечно, но трябва да гледаш да са доволни и двамата партньори и да се разбират”, казва още Елена Велевска в “Автограф”.