След близо месец в Австралия, Елена Велевска вече е на родна територия.

Певицата е изключително развълнувана от незабравимите срещи по време на своето десето турне там и на раздяла побърза да сподели емоциите си с пост в социалната мрежа:

“Още едно турне е зад гърба ми. Турне, от което съм много горда и което премина под мотото “Една е майка”. Благодаря Ви за гостоприемството, отличната организация и споделените хубави моменти. За съжаление трябва да си замина, но Ви обещавам нови срещи много скоро.”

Вашата любов и подкрепа означават много и аз на свой ред ще ви се отблагодаря с нови проекти. Международните ми изяви продължават. Обичам ви, където и да сте. Сбогом на всички в далечна Австралия.”

Елена Велевска вече е готова за своите клубни изяви в Македония и България.

Изпълнителката се радва на изключителен интерес от страна на българската публика и много скоро графикът на предстоящите ѝ участия ще бъде ясен.

Само няколко месеца след като стана изпълнител от каталога на “Пайнер”, Елена Велевска прибави към своя богат репертоар две песни, в които пее на български език, самостоятелната - “Погледни ме за край” и дуетната с Борис Дали - “Ще си моя”.