С няколко горещи кадъра по бански от курорта “Свети Влас”, Елена Велевска обяви, че е заснела новия си летен видеоклип и скоро предстои неговата премиера.

Певицата вече е добре позната на меломаните в България - от една страна - заради атрактивната си визия, а от друга – от упоритата си работа по създаване на нови музикални проекти. Това не остава скрито и за пресата в съседна Македония, която дава висока оценка за нейната музикална кариера в България.



Елена Велевска се присъедини към музикална компания “Пайнер” в края на 2016-та година, а първото ѝ официално представяне бе в Новогодишната програма “Нощта на звездите”.

През пролетта последва дуетът с Борис Дали - “Ще си моя” и едномесечно турне в Австралия за певицата, а ето че сега ни изненадва и с ново лятно парче “Уволнен си”.

В македонските медии не закъсняха публикации от рода - “Елена Велевска ултра жешка во новиот видео спот” и “Елена Велевска ултра секси во новиот видеоспот!”. От кадрите се вижда, че в лентата присъстват много слънце, море и яхти, на чийто фон Елена Велевска изпъква със своя сексапил. Песента по всяка вероятност ще има и своята македонска версия със заглавие - “Отпуштен си”.