Елена Велевска изненада своите почитатели в Македония с Великденска фотосесия, на която позира заедно с трите си деца.

Певицата изгря на корицата на светското списание “Вест”, което публикува и ексклузивно интервю с нея.

Тя разказва, че по време на снимките е било доста забавно, защото с три деца е трудно да се позира в синхрон и в същото време да се получат непринудени и красиви снимки.

Най-малката в семейството е правела доста бели, искала е да се замерват с боичките, да разхвърлят, с една дума, настанал е малък хаос.

Според Елена Велевска всичко това е оправдано, когато има деца, защото те вдъхват живот в един дом и го зареждат със специална енергия. Това е и причината тя да прекарва всеки свободен от работни ангажименти момент със своето семейство.

Певицата направи съпричастни и своите почитатели в социалната мрежа с празничните емоции с трите си деца, докато боядисваха великденските яйца като не пропусна да отправи и своите пожелания за Възкресение Христово:

“Драги мои, Ви го честитам овој животворен ден, кој е една и единствена основа на христијанскиот живот и христијанската надеж. Да ја искусиме целата сила на оваа радост, зашто, само во светлината на Воскресението, животот добива вистинско значење. Христос Воскресе!”

Заредена с много положителни емоции от празника и времето, прекарано със своите близки, вчера изпълнителката отлетя за Австралия. На летището тя бе в компанията на своя съпруг.

За Елена Велевска това е десето поред Австралийско турне, което ще премине през девет големи града. Този своеобразен рекорд се подпомага от факта, че в шестата най-голяма държава в света има много голяма македонска общност.

Първият концерт е в Сидни на 21 април, после ще премине през Мелбърн, Канбера и др.