"Той е сериозен, забавен и романтичен". Това сподели хубавата Елена от "Денсинг старс" за половинката си Део пред водещия на „Стани богат” Ники Кънчев.

Елена и Део бяха едни от участниците в предаването във вторник вечерта. Део от своя страна я представи като „партньорът ми в играта „Стани богат”, партньор в танците, отскоро и партньор в живота. С нея се чувствам като отбор”.

Това предизвика усмивка на лицето на Ели, която веднага бе сюрпризирана от въпроса „Кое е най-важното нещо в една връзка?” Отговорът и на двамата съвпадна – "доверието".

Део шеговито определи себе си като: "Телевизионен водещ, поет, художник, танцьор - в Топ 3 на халтураджиите на републиката".

„Първото ми впечатление за него беше грешно. После разбрах за какъв човек става въпрос”, сподели Ели.

ТВ водещият бе по-смел в изказването си – „Направи ми силно впечатление нейната физическа издръжливост”.

Оказа се, че Ели я е страх от паяци, а Део – от собствените му демони.

Запитана как е пламнала любовта между тях, Елена сподели, че определено не е било любов от пръв поглед, а го е преоткривала ден след ден. Тя го похвали и за приноса му в хореографията на техните танци, с които радват зрителите на Dancing stars. Део сподели, че се чувства страхотно и че е успял да свали 7 килограма от началото на шоуто.

На въпрос какъв може да бъде най-романтичният подарък, Елена заяви: „Една роза”, а Део: „Изненадващият подарък”.

Преди водещият Ники Кънчев да започне да задава сложните въпроси, Ели пожела успех на Део, а той на нея – „Умната!”

Заглавна снимка: Bulphoto