Пак не случи на мъж Елеонора Манчева. Миската заряза Ивайло Илиев, пише „България днес” от няколко достоверни източници. Двойката планирала сватба, но в последните няколко месеца мъжемелачката решила, че и трябва някой друг.

От години Елеонора поддържа висок стандарт на живот - почивки в чужбина и у нас, спа процедури, салони за красота са най-чести й занимания. Разбира се голяма част от тях плаща именно Ивайло. Преди години той й подари чисто ново Ауди на цена от няколкостотин хиляди лв. Елеонора и Ивайло са заедно от няколко години. Запознават се на събития за банкери.

Бившата съпруга на Владо Манчев не си губи времето и веднага тръгна на лов за нов мъж. Наскоро краставицата бе забелязана в елитна столична дискотека. Манчева бе в женска компания издокарана шикозно. Елеонора оглеждаше мъжете настанили се около сепарето й. Футболната съпруга търси половинка, която да вади пари поне колкото нея. От години Мис България и Мисис Вселена е на високи позиции в родна банка и заплата й там е няколко хиляди лв. Апетитната брюнетка има и собствен бизнес с агенция за недвижими имоти.