Участничката от Big Brother Family - Елеонора Палавейска, казва, че настоящата й работа - да танцува в стриптийз бар е изкуство. ''Танцувам. Обичам да танцувам още от малка. Не мисля, че това е нещо лошо", казва Палавейска.

''Аз съм една християнка и примерно в Библията никъде не съм чела, че танцуването е грях. Правя изкуство - танцувам на пилон", сподели Елеонора в тв интервю.

Брюнетката разкри още, че има приятел, който очевидно няма нищо против настоящата й професия. Палавейска обаче уточни, че тази работа скоро ще я сменя. Миньончето имало наследствени земи, които ще продаде и ще започне собствен бизнес. Но докато това стане Ели ще продължи работата си и ще забавлява гостите в нощния бар, където работи в момента, пише lifestyle.bg.

Относно бащата на детето й - Давид, или добил слава повече, като ''чехльото", то Нора изцяло е променила отношението си към него''.

''Отношенията ни са много добри, приятелски, топли отношения. Той е страхотен човек - гледа си дъщерята. Нямам оплаквания от него". Всъщност и до днес той все още си живее в родния му Велинград и гледа дъщеря им докато Еленора изкарва пари в София.

Тя е категорична, че не е имала никакви перспективи във Велинград. Затова решила да остане в София, след приключването на риалити формата.