Елеонора от риалити шоуто “Биг Брадър Фемили” си изкарва прехраната като танцьорка в столичното заведение БИАД, видя “Труд”.

От 3 дни брюнетката, която постоянно се събира и разделя с половинката си Давид Качанов - по прякор Чехльото, кърши тяло пред гостите на заведението. Тя обаче не е нова в занаята, защото, преди да участва в риалитито, също заработваше насъщния като танцьорка, но във Велинград.

От дискотеката разказаха за “Труд”, че преди 2 седмици се е провел кастинг за танцьорки, които да забавляват мъжката половина от посетителите през новия сезон. На препитването за работа се явили 30 момичета, но накрая били избрани само пет. Сред тях била и Елеонора. Тя впечатлила оценяващите не само с отлично тяло, но и с перфектни умения в танците.

Веднага й била предложена работа и тя приела възможността да се омеша с представителите на нощния живот в София.

В петък вечерта Елеонора събра погледите на мъжете в БИАД с визията си. Тя се беше “качила” на 15-сантиметрови токчета, с които нормалното ходене изглежда изключително трудна задача, а танцуването - мисия невъзможна. Те обаче не затрудниха работата й и брюнетката дори се качваше на масите за кеф на купонясващите. Допълнителен детайл бяха заешки ушички, които си беше сложила, и я отличаваха от останалите танцьорки.

Риалити героинята беше сред най-ухажваните жени в заведението и постоянно се радваше на внимание. Сред най-настоятелните беше 23-годишен младеж, който не спря да иска от Елеонора да танцува само на него. Под “бурята” от салфетки и изпълненията на перкусионисти младият господин даде 40 лева на брюнетката само за 10-ина минути. Тя му благодари и се насочи към други маси. И портфейли...

Елеонора и Давид имат дъщеря, но нямат брак. Той на няколко пъти й направи предложение по време на престоя им в Къщата, но тя отказа официално да се обвърже с него.