Ели Гигова влезе във „ВИП Брадър“, за да разбие стереотипа, че е глезена богаташка щерка. И успя.

Спортната журналистка не мрънкаше, а демонстрира железен самоконтрол.

В медиите тръгна мълвата, че брюнетката имала сериозни здравословни проблеми в къщата, тъй като не хапвала нищо. Дори била припадала и затова се наложило да извикат линейка. Ели опровергава слуховете – нито е колабирала, нито е имала заболявала от нещо. Споделя, че всички участници са били отслабнали заради стреса и малкото храна.

При мисията с фобиите, лицето на Гигова беше набутано в огромен потен човешки корем. „Това беше най-големият ми кошмар“, заявява красавицата пред в. „Шоу“, пише hotarena.net. Споделя, че няма фобия от пъпове и това е измислено от продуцентите. Но не гледа и на задачата като на гавра, а като на шега.

Дори като са й обяснявали какво ще се случи, тя се е разсмяла, но не крие, че е било гадно.



Затова, че не избухва, Ели беше определяна като „безхарактерна“, „скучна“, или упреквана, че няма собствено мнение. Всъщност милионерската щерка има една разпра с Людмила Захажаева, при която повиши тон. „Затвори най-накрая бездънната яма, която ти служи за уста“, разкрещя се Гигова на майката на Вулева в един от епизодите.

Брюнетката обяснява, че тогава с Влади пържели филийки и ги прегорили. В същия момент нещо потекло на пода и щяла да падне, а за капак Людмила не спирала да мърмори. „Много ми се насъбра и избухнах!“, отсече къдравелката.

Бащата на Ели – Николай Гигов е бил против тя да влиза, но в крайна сметка оставил решението в нейни ръце. „Аз не бих влязъл“, добавил родителят. Той не е фен на подобни формати, рядко дори гледал телевизия, а участието на наследницата си в шоуто - въобще не е проследил.

Предпочитанията на Ели за победител в риалитито се подреждат така: Въргала, Жени и Тачо, Уош.Припомняме, че победител стана именно Влади Въргала.