Ели Гигова се оказа не по-малко странна от останалите съквартиранти в къщата на „ВИП брадър” този сезон.

Щерката на оръжейния бос Николай Гигов досега бе тиха и кротка, но щом започна да си общува с останалите съквартиранти, се разбра че и тя е доста ексцентрична.

Ели призна, че е вярна последователка на митичната Алена и освен това е и нумероложка. Страст са й и хороскопите. Неслучайно в номинациите си тя цитира редовно зодиакалните зависимости, особено рибешките. Понеже този е нейният собствен знак.

За луднала по езотеричното не е чудно, че Ели Гигова се смята за дете-индиго и е убедена, че усеща бъдещето. Според самата Ели, това обяснявало буйния й характер – нещо, което засега умело прикрива във „ВИП Брадър”, както и нейната „вечна непримиримост”.

Тя смята, че принадлежи към шестата раса. Това си личало по наблюдаваната от нея и други експерти в тази материя виолетово-синкава аура – цвят индиго, пише „Слава”.

Можело да се познае и по характера. Хората с подобен генетичен код са смятани за по-чувствителни от другите. Тази работа се отнася до възприемането на света, но също и до личните връзки.

Въпросните хора не можели да се съобразяват с утвърдени ценностни системи. Не признавали много-много авторитети – причината Ели да си направи собственоръчно хороскоп, без да се доверява на някой от прочутите им стъкмители у нас.