Участничката във "ВИП брадър" Ели Гигова се е пробвала и за предаването "Сървайвър" на конкурентната телевизия Би Ти Ви, научи "България Днес".

Милионерската наследници е фен на предаването и искала да замине за екзотичната джунгла на Камбоджа, където е сниман сезонът.

Всъщност идеята Ели да е част от "Сървайвър" е на продуцента Любо Нейков. Доскоро двамата водеха заедно телевизионното предаване "Голата истина".

То бе свалено от ефир заради нисък рейтинг. Нейков много харесал дъщерята на Николай Гигов и искал да продължи работата си с нея.

Комикът я набутал в продуцираното от него риалити предаване. Ели Гигова обаче не издържала медицинските прегледи и така отпаднала от сезона.

Тестовете, на които са подлагани кандидат-участниците, са повече от жестоки, твърдят хора от екипа.

Правят се състезания за физическа издръжливост още на родна земя, които много малко от жадните за приключения успяват да преминат. Има и медицински тестове, които са още по-стриктни. Именно там се е издънила Ели.

"Не е болна или нещо подобно, просто е много слаба, ниско кръвно. Тежките условия и изпитания на острова не са за нея", коментират от екипа.

След като отпаднала на кастинга за предаването, Ели бързо приела предложението на "ВИП брадър". Милионерката дори не се интересувала какъв хонорар ще получи.

"Правя го заради емоцията. Искам постоянно нещо различно. Изобщо не ме интересува какво ще си помислят след предаването хората за мен. Ако нещо се изложа, хващам самолета и се пренасям в апартамента си във Франция", казала Гигова на продуцентите на "ВИП брадър".